Keindahan Warna Anyar...

Sugeng rawuh ing kontak karo kita, kita ngarep-arep bisa maju karo sampeyan ing industri semir gel kanthi kahanan win-win!

New Color Beauty Co., Ltd minangka perusahaan profesional Gel Polish sing paling dipercaya ing China.

Wiwit 2010, kita melu riset, pangembangan, produksi, adol lan layanan produk UV Gel Polish sing serius.

Produk gel kita kalebu: Gel telung langkah, Gel loro langkah, Gel siji langkah, Jas Top & Base, Gel Builder, Poligel, Nguatake gel, Gel lukisan, Gel warna murni, Gel Platinum, Gel Transfer, Gel Embossing lan liya-liyane.

Ana luwih saka 2000 warna lan kanthi kerja keras tim R&D kita, luwih akeh warna lan gel sing gabung ing…

More About Kita

Koleksi Pilihan

Minangka pemasok cat kuku gel paling apik, kita bisa menehi solusi nggawe merek pribadi sing paling disenengi, Gel Kualitas Top, Biaya Cukup, Penjualan / Tim R&D profesional kanggo bisnis sampeyan

Produk Unggulan

Produk polish gel kuku UV sing bisa disedhiyakake kanggo pasar sampeyan: kalebu cat kuku top & base coat, gel polish lapisan warna, gel mata kucing, gel glitter, gel shimmer, gel extension kuku, gel gambar seni kuku lan liya-liyane.

Tetep dirungokake kanggo Update

News & Updates

Kepiye carane golek polish gel kuku sing apik ...

Kepiye golek supplier sing bisa dipercaya kanggo bisnis produk gel kuku UV?Minangka seni kuku sing saiki luwih populer kanthi polish gel UV ing pasar, utamane ing antarane wanita.Bisa ndeleng iku bakal dadi ...

Waca liyane

Napa cat kuku gel dadi populer saiki ...

Napa gel polish kuku dadi populer saiki?Seni kuku dadi populer banget saiki.Ora preduli Wanita utawa lanang, sanajan umume wanita saiki, nanging kanggo lanang, uga luwih seneng nindakake seni kuku.kuku...

Waca liyane

Kepiye carane golek polish gel kuku sing apik ...

Kepiye golek supplier sing bisa dipercaya kanggo bisnis produk gel kuku UV?Minangka seni kuku sing saiki luwih populer kanthi polish gel UV ing pasar, utamane ing antarane wanita.Bisa ndeleng iku bakal dadi ...

Waca liyane

Napa cat kuku gel dadi populer saiki ...

Napa gel polish kuku dadi populer saiki?Seni kuku dadi populer banget saiki.Ora preduli Wanita utawa lanang, sanajan umume wanita saiki, nanging kanggo lanang, uga luwih seneng nindakake seni kuku.kuku...

Waca liyane

NewsletterTetep dirungokake kanggo Update

Ngirim